۰

بتای بازی Ghost Recon: Breakpoint در دسترس قرار گرفت.

Ghost Recon Breakpoint

بازی Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint یک بازی آنلاین اکشن شوتراست که توسط استدیوی فرانسوی یوبی سافت پاریس و شرکت یوبی سافت بین الممل منتشر خواهد شد. بازی قرار است برای Google Stadia نیز در نوامبر 2019 منتشر شود.

بتای بازی Ghost Recon: Breakpoint برای تمامی کشور های آغاز شد. اگر شما بازی را پیش خریداری کردید و از آن دسته افرادی هستید در تاریخی که بصورت محدود شرکت یوبی سافت اعلام کرده بود ثبت نام کرده اید الان میتوانید بتای بازی را دانلود کنید.

Ghost Recon: Breakpoint
Ghost Recon: Breakpoint

نسخه بتا از تا تاریخ 9 سپتامبر – دوشنبه 18 شهریور:

3 AM PT

6 AM ET

12 PM CET

8 PM AET

بازیGhost Recon Breakpoint  اولین بازی مهم شرکت یوبی سافت است که از سرویس اشتراکی +Uplay خواهد بود، سرویسی که بازی ها و  امکانات متعددی را به مشتریکین خواهد داد. شرکت فرانسوی یوبی سافت اعلام کرد اگر تا یکم اکتبر عضو این سرویس باشند به نسخه Ultimate دسترسی خواهند داشت.

بازی Ghost Recon Breakpoint در تاریخ 4 اکتبر (12 مهر) برای کنسول های PS4, Xbox One و کامپیوترهای خانگی منتشر میشود. بازی طبق قرارداری بازی در PC بروی استیم منتشر نمیشود و کاربران برای دانلود از طریق فروشگاه اپیک گیمز قادر خواهند بود بازی را دریافت کنند.

ایرادات بازی در نسخه بتا بازی Ghost Recon: Breakpoint

  • گلیچ هایی در گرافیک و انیمیشن ها
  • ممکن است در هنگام دخیره بازی مشکلاتی بوجود آید (بسیار بندرت ممکن است رخ بدهد)
  • در بخش صوت در NPC ها ممکن است اگر یار شما دور باشد صدای ان را نزدیک بشنوید.
  • ممکن است حرکات هم تیمی شما با آنچه واقعا او انجام میدهد فرق داشته باشد.
  • ممکن است در رابط کاربری بازی ایراداتی وجود داشته باشد.
  • در کات سینها ممکن است پرش هایی وجود داشته باشد.
  • بازیکن ها ممکن است در برخی مناطق گیر کنند.
  • ممکن است هنگاک رانندگی بازیکن در برخی مناطق گیر کند و نیاز به راه اندازی دوباره بازی باشد.
  • ممکن است هنگام تیر خوردن، برای چند ثانیه از حرکت بایستید.
  • در کنسول پلی استیشن 4 ممکن شاهد افت فریم باشید.
  • در کنسول اکس باکس وان ممکن است هنگام تصادف با اتوموبیل ایراداتی برجود بیاید (البته اگر با سرعت بالایی باشید)
  • در نسخه PC ممکن است بازی کرش کند.

برای اطلاعات بیشتر از باگهای نسخه بتا میتوانید به این  لینک مراجعه کنید.

 

برچسب‌ها

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید