ردکردن این
سریال مردگان متحرک

نقد سریال مردگان متحرک ؛ قسمت 6 تا 8 فصل دهم

با پایان یافتن نیمه اول فصل دهم سریال The Walking Dead امیدها دوباره زنده می شوند. قسمت هفتم و خصوصاً قسمت هشتم فصل دهم سریال به طور جدی بازگشت به سمت خوب شدن و کیفیت بالای سریالی ست که مدتها از مردگان متحرک ندیده بودیم. همانطور که گفتم شخصیت آلفا بسیار قوی و توانایی بالایی برای خلق آنتاگونیست سریال را دارد. و هرچه بیشتر به این شخصیت پرداخته شود، اساس کار زیباتر و بهتر خواهد شد . از نکات مثبت این قسمت ها کم شدن حضور میشون و فرزند ریک است. این دو شخصیت واقعاً از مسیر اصلی خودشون فاصله گرفتن و بازی هاشون کاملاً آزار دهنده شده. اما در نقطه مقابل دریل و کارول قوی تر و بهتر عمل کردند و هرچه موضوع به سمت جدی تر شدن پیش برود قطعاً بر کیفیت سریال افزوده خواهد شد. نکته مهم دیگر اینکه اگر توجه کنید در سه قسمت انتهایی خصوصاً قسمت هشتم از بار حاشیه و جزئیات بدرد نخور کم شده است . هرچه که در قسمت های اول جزئیاتی که واقعاً در اصل داستان اهمیتی نداشت بیشتر و آزار دهنده بود، در این سه قسمت تلاش برای سیر به سمت داستان اصلی که همان مواجه با نجواگران می باشد بود. 

شروع این فصل با پیامی با وضوح کامل یعنی مقابله با نجواگران و سکوت صدای آنها شروع شد. هرچند که در قسمت های ابتدایی با صحنه هایی بسی عجیب و غریب مواجه شدیم و بازهم نا امید و مأیوس کننده که قرار فصلی خسته کننده را شاهد باشیم کم کم بر بار این خسته کنندگی افزوده شد تا اینکه در قسمت های ششم به بعد و خصوصاً قسمت هشتم چرخشی عظیم در سریال شاهد بودیم و متوجه شدیم می شود مردگان متحرک بدون ریک و بدون مگی و حتی بدون میشون زیبا و جذاب باشد. از قشنگ ترین بخش هایی که در این قسمت ها زیبا پرداخت شده بود، تاثیر آسیبی بود که صدیق از آن کشتار دسته جمعی در فصل قبل داشت. و این آنقدر با او همراه شد که به سمت خودکشی او را سوق داد و تلاقی غرق شدن و آب توانست پازل بیماری که در بین اصحاب الکساندریا به وجود آمده بود را حل کند و حتی باعث شود تا نفوذی که مدتهاست در درون آنها نفوذ کرده است را پیدا کنند، هرچند که باعث کشته شدن صدیق شد. البته این کشته شدن شخصیت اصلی خیلی زیباتر و جذاب تر از کشته شدن دسته جمعی شخصیت های مهم در درون فیلم. زیرا پرداخت خوبی دارد و تاثیر آنرا بر روی مخاطب میگذارد. بخش دیگر داستان تلاش دریل ، کارول برای پیدا کردن گله زامبی هاست. این بخش نیز از قسمت های خوبی و جذابی بود که به زیبایی فصل دهم اضافه کرد. تلاشی که در انتها منجر به دام افتادن آنها توسط آلف شد ولیکن آنها بالاخره توانستند گله عظیم زامبی ها را پیدا کنند. هرچند که فکر میکردنند زامبی ها در محیطی باز نگه داری می شوند ما با یک غافل گیری روبه رو شدیم و دیدیم هزاران زامبی را در درون غاری نگهداری میکنند و هر ازگاهی از آنها استفاده می شود.

نکته بعدی اینکه در قسمت های ابتدای این از هم پاشیدگی جامعه زندگان آنطور که باید واقعی جذاب به چشم نمیخورد ولی در قسمت های انتهایی ما این پاشیدگی و در کنار آن کورسوی امید را شاهد بودیم. از تلاش یوجین برای تصاحب قلب رزیتا تا صحبت های از سر ناچاری او با خانمی که پشت بسیم هست و معلوم نیست در کدام مکان حضور دارد برای اینکه بتواند ارتباطی عاطفی برقرار کند و طعم زندگی را بچشد تا عصبانیت گابریل در پی کشته شدن صدیق تا سوء استفاده کارول از دختر آلفا تا شروع وسوسه هایی برای فروپاشی جامعه آلفا به جهت نحوه زندگی زندگان. قطعا در ادامه ما با حضور بیشتر دختر آلفا و هزینه ای که باید آلفا به جهت دروغ خودش به جامعه نجواگران  پرداخت کند و همچنین حضور نیگان در جمع آنها که قرار است این از هم گسیختگی را افزایش دهد. در کنار خودرای بودن و اقدمات یکجانبه کارول برای نابودی آنها و همچنین تلاش میشون برای بدست آوردن مواد انفجاری ( البته این بخش کاشکی در فیلم حضور پیدا نمیکرد این از بخش هایی که واقعا به اصل زیبایی داستان ضربه میزند و نویسندگان یجورایی میخواهند برگه برنده ای به میشون و یارارنش بدهد ، اگر داستانی پشت آن کشتی جنگی نباشد بنظرم بر کلیت داستان ضربه بزرگی می زند) نیمه دوم فصل دهم را به شدت جذاب و زیبا خواهد کرد. و بی صبرانه منتظر ادامه آن خواهیم بود. نیمه دوم فصل دهم با مقدمه ای که شاهد بودیم قطعاً جذاب تر و بهتر خواهد بود و باید تا فوریه 2020 منتظر بمانیم که تقابل نجواگران با گروه زندگان را شاهد باشیم.

منبع

بیشتر بخوانید