Red Magic 7 شرکت نوبیا دقیقا مانند سال قبل در دو مدل استاندارد (وانیلی) و حرفه ای عرضه شده است. امروز قصد داریم تا مدل حرفه ای را مورد بررسی قرار دهیم. لازم به ذکر است که تنها چند تفاوت جانبی بین این دو مدل وجود دارد. می توان یکی از مهم ترین تفاوت های Red Magic 7 Pro با برادر غیر پرو اش یعنی Red Magic 7 را باتری بزرگ تر آن دانست. این گوشی یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی دارد که 500 میلی آمپر از Red Magic 7 بیشتر است. ولی همچنان از یک شارژر 65 واتی PD 3.0 استفاده می کند. دومین تفاوت مهم وجود دوربین سلفی زیر نمایشگر است که باعث افزایش نسبت صفحه نمایش به بدنه شده است و این یک برتری است که تنها چند گوشی هوشمند در بازار دارند. ZTE در این مورد سابقه دار است و اولین دوربین زیر نمایشگر تجاری موجود در جهان را عرضه کرده است. قطر صفحه نمایش همان 6.80 اینچ باقی مانده است و متاسفانه نرخ به روز رسانی از 165 هرتز به 120 هرتز کاهش یافته است. البته این مشکل بزرگی نیست زیرا بازی های کمتری هستند که از نرخ 165 هرتز پشتیبانی می کند. با تیم SGPLUS همراه باشید.

مشخصات موبایل Red Magic 7 Pro

طراحی و مشخصات ظاهری
Red Magic 7 Pro شبیه به طراحی قبل ولی با چند تفاوت اساسی. مثلا صفحه نمایش به طور رسمی توسط گوریلاگلس 5 محافظت می شود و جزیره دوربین متفاوت تری دارد؛ و قاب جلویی نیز به دلیل دوربین زیر نمایشگر باریک تر شده است. جزیره (برجستگی) دوربین در پشت مربعی شکل است و دارای سه دوربین و یک فلش می باشد. ماژول دوربین روی یک صفحه فلزی صیقلی قرار دارد که با یک پوشش شیشه ای احاطه شده است. مدل بررسی شده دارای رنگ سوپرانو است یعنی یک شیشه نیمه شفاف که می توان چیپست، تراشه های حافظه و البته سیستم خنک کننده نمادین فن را مشاهده کرد.

فن خنک کننده دارای RGB را می توان از پنل پشتی مشاهده کرد. در سمت راست می توان دکمه های بازی (sensitive shoulder trigger)، پاور و دکمه های تنظیم صدا را مشاهده کرد. در لبه پایینی اسلات سیم کارت (بدون اسلات microSD)، شیار مشبک بلندگو اصلی و کانکتور USB-C قرار گرفته است. و در نهایت در لبه بالایی جک 3.5 میلی متری و شیار اسپیکر دوم را مشاهده می کنید. به دلیل اینکه گوشی در دست به خوبی جا بگیرد پنل پشتی کمی خمیده طراحی شده است با این حال این آرگونومی به لیز بودن گوشی کمکی نکرده است.
صفحه نمایش
Red Magic 7 Pro از صفحه نمایش 6.8 اینچی AMOLED با فرکانس 120 هرتز استفاده می کند اما دارای ویژگی های مشابه نسخه غیر پرو نیز است. دارای گواهینامه HDR10 و HLG است و نرخ نمونه برداری لمسی 720 هرتز را با چندین انگشت ارائه می دهد. یکی از مشکلات صفحه نمایش Red Magic 7 Pro نداشتن حداکثر روشنایی کافی است که چیزی حدود 447 نیت است و خیلی تا 600 نیت معرفی شده توسط نوبیا فاصله دارد و اصلا مناسب استفاده در نور مستقیم خورشید نیست. پرچم داران امروزی به راحتی از سقف 1000 نیت عبور می کنند و حتی Red Magic 7 استاندارد می تواند تقریباً 100 نیت بیشتر از 447 نیت تولید کند. از سوی دیگر، دقت رنگ بهترین چیزی است که روی گوشی Red Magic اندازه گیری کرده ایم. مخصوصا اگر در حالت sRGB باشیم. تنها تنظیم هوشمندی که سیستم Red Magic 7 Pro برای نرخ نو سازی اعمال می کند، زمانی است که در حال تماشای ویدیو های تمام صفحه هستید. تنها در این صورت است که سیستم به جای اینکه تا 120 هرتز برود، نرخ به روزرسانی را به 60 هرتز محدود می کند.

دوربین
دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی، f/1.8، 1.1/97 اینچی با دوربین محبوب 8 مگاپیکسلی f/2.2، 1.12 میکروپیکسلی برای عکسهای فوق عریض همراه شده است. همچنین یک دوربین اختصاصی 2 مگاپیکسلی برای عکاسی ماکرو وجود دارد. درسته که این گوشی یک بالا رده همه جانبه نیست ولی ما توقع یک دوربین فوق عریض با وضوح بالاتر و یک سنسور اصلی بزرگتر را داشتیم. دوربین سلفی اما از نظر تئوری ارتقا یافته است، زیرا اکنون به جای 8 مگاپیکسل، 16 مگاپیکسلی است، و سنسور نیز بسیار بزرگتر است، 1/2.8 اینچی. دیافراگم f/2.0 ثابت مانده است.

جای تعجب نیست که Red Magic 7 Pro عکسهای مشابهی با نسخه وانیلی 7 تولید می کند. این دو دستگاه از سخت افزار، نرم افزار و ISP دوربین یکسانی استفاده می کنند و این به نوبه خود به این معنی می باشد که کیفیت عکس نسبتاً ضعیف است. وضوح تصویر ثبت شده عالی نیست، اگرچه جزئیات نسبتاً خوب است. در ادامه نمونه هایی از عکس های ثبت شده با این دوربین ها را قرار می دهیم. با کلیک بر روی عکس میتوانید نمونه با کیفیت اصلی از سایت GSMARENA را مشاهده کنید.
مشخصات سخت افزار
پردازنده:
مثل همیشه، نوبیا از بهترین سخت افزار موجود در صنعت کوالکام استفاده می کند. پرچم داران امروزی، یا حداقل اکثر آنها، از اسنپدراگون 8 نسل 1 استفاده می کنند. حتی نسخه استاندارد رد مجیک 7 نیز دارای همین چیپست است. پردازنده مرکزی این چیپست بر اساس هسته های Cortex-X2، Cortex-A710 و Cortex-A510 جدید ARM است. که به ترتیب 1 هسته 3.0 گیگاهرتزی (Kryo Prime)، 3 هسته (Kryo Gold) 2.5 گیگاهرتزی و 4 هسته (Kryo Silver) 1.8 گیگاهرتزی هستند. این چیپست دارای پردازنده گرافیکی Adreno 730 نیز است.
حافظه رم و حافظه ذخیره سازی:
باتری:
می توان انتظار داشت که Red Magic 7 Pro با باتری 5000 میلی آمپر ساعتی نسبت به نسخه وانیلی (استاندارد) با 4500 میلی آمپر ساعت عمر باتری بیشتری داشته باشد. با این حال، این چیزی نیست که آزمایش های ما نشان می دهند. در بیشتر آزمایش ها عمر باتری Red Magic 7 بهتر از Red Magic 7 Pro ظاهر شد و این بسیار عجیب است. در کل با تست های انجام شده توسط وبسایت GSMARENA نتیجه استقامت بسیار ضعیف باتری 64 ساعتی به دست آمد.

اسپیکر:
Red Magic 7 Pro دارای دو بلندگوی اختصاصی در پایین و بالای قاب میانی است. مزیت اصلی چنین راه اندازی بالانس صدا است، اما نمی توان گفت که این پیاده سازی به خوبی متعادل بوده است. در واقع، صدای بلند گوی سمت چپ (بالا) به صورت زیادی خفه به نظر می رسد در حالی که بلند گوی راست (پایین) بیشترین سهم را در بلندی صدای کلی دارد.
بنچمارک و توان پردازشی
تست عملکرد نسبت به هم رده های ZTE nubia Red Magic 7 Pro
امتیاز کلی GeekBench 5
نکات مثبت:
- پنل OLED بزرگ و سریع 120 هرتزی، دوربین سلفی زیر نمایشگر
- طراحی Supernova که ما بررسی کردیم بسیار عالی است
- بسیاری از ویژگی های بازی محور، از جمله محرک های شانه ای حساس به فشار
- مدیریت حرارتی چشمگیر در هنگام بارهای زمان بر، فن بسیار کمک می کند
تست عملکرد نسبت به هم رده های ZTE nubia Red Magic 7 Pro
امتیاز کلی AnTuTu 9
نکات منفی:
- عملکرد دوربین در سطح پایین تر از انتظار
- عمر باتری ضعیف
- تنظیم بلندگو به طور قابل توجهی نامتعادل است