ردکردن این

بررسی گوشی Nokia G21

برگرفته از وبسایت gsmarena.com

Nokia G21 در اوایل سال 2022 وارد بازار شد و تلاش می‌ کند یک بسته همه جانبه مقرون‌ به‌ صرفه با تأکید بر عمر باتری ارائه دهد. مقابله با شرکت‌ هایی مانند شیائومی و ریلمی در بازار هرگز آسان نیست. استقامت هدف اصلی G21 است و نوکیا عمر باتری سه روزه را در صورت استفاده 5 ساعته در روز وعده می دهد. با توجه به ظرفیت 5050 میلی آمپر ساعتی، تراشه Unisoc ساده، وضوح صفحه نمایش و نرخ تازه سازی متوسط، این غیر قابل تصور نیست، اما ما به زودی به آزمایش باتری خواهیم رسید. وقتی صحبت از صفحه نمایش شد، ال سی دی 6.5 اینچی 720p با نرخ رفرش 90 هرتز در گوشی هایی در این رنج قیمت بی جا نیست. دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، در G21 وجود دارد، حتی اگر دوربین کمی بهتر در گوشی های دیگری یافت شود، این دوربین برای این بودجه مناسب است. جای تعجب آور تر حذف دوربین فوق عریض است، دوربین های فوق عریضی که در این چند سال اخیر حتی در ارزان ترین گوشی ها وجود داشته است.

مشخصات موبایل Nokia G21

طراحی و مشخصات ظاهری

در دنیای پر از طراحی های برجسته و زیبا و چشم نواز از رنگ بندی های خاص گرفته تا جزیره های دوربین نو آورانه نوکیا جی 21 نفسی تازه از طراحی ساده است. پنل پشتی پلاستیکی به شکلی است که در ابتدا مانند یک الگوی راه راه ظریف به نظر می رسد، اما بررسی دقیق تر نشان می دهد که تشکیل شده از کمان های متحد المرکز با شعاع بزرگ.  برعکس بیشتر گوشی های روز دنیا که یا شیشه ای و براق هستند یا مات و بدون تکسچر. جزیره دوربین در G21 به طور کامل از نظر به طراحی گوشی می آید، سه ماژول به شکل نسبتا فشرده در گوشه سمت چپ بالا قرار گرفته اند. قاب پلی کربنات G21 بیشتر روکش ساتن مانند دارد و مستعد ماندگاری اثر انگشت نیست. کناره های مسطح اجازه می دهد تا چسبندگی زیادی داشته باشید، در اینجا هیچ شکایتی وجود ندارد. G21 مجهز به حسگر اثر انگشت خازنی در دکمه پاور سمت راست گوشی است. برای دسترسی با انگشت اشاره چپ یا شست راست در موقعیت خوبی قرار گرفته است و فرقی نمی‌ کند که کدام یک را برای باز کردن قفل استفاده می‌ کنید؛ با هر کدام به همان اندازه خوب کار می‌ کند.

برگرفته از وبسایت gsmarena.com

دکمه تنظیم صدا در سمت راست بالای دکمه پار قرار دارد. در سمت چپ G21، کلید Google Assistant را خواهید دید که یک میانبر همیشه روشن برای این ویژگی است. بالای دکمه دستیار گوگل اسلات سیمکارت است. این اسلات دو سیم‌کارت نانو و یک میکرو اس‌ دی را ساپورت می کند و می‌ تواند هر سه را همزمان در خود جای دهد. در زیر گوشی درگاه USB-C قرار دارد که توسط یک بلندگو و یک سوراخ میکروفون احاطه شده است. سوراخ میکروفون دیگری در بالا قرار دارد که در کنار جک 3.5 میلی‌ متری هدفون قرار دارد.

برگرفته از وبسایت gsmarena.com
برگرفته از وبسایت gsmarena.com

صفحه نمایش

نوکیا G21 دارای صفحه نمایش 6.5 اینچی با وضوح 720 در 1600 پیکسل است که با توجه به قیمت کم گوشی قابل درک است. همچنین دارای تراکم پیکسلی قابل قبول 270ppi است. پنل این نمایشگر از نوع IPS LCD است. قابلیت نرخ نو سازی 90 هرتزی با این بودجه خرید بسیار عالی است. ما می گوییم که جهش از 60 هرتز به 90 هرتز در تجربه کاربری بیشتر از 90 به 120 هرتز قابل توجه است، در حالی که 90 هرتز نیز بسیار مقرون به صرفه تر از نرخ های بالاتر است. ما نمی گوییم که 120 هرتز بد است، فقط 90 هرتز برای آنچه G21 به نمایش گذاشته به اندازه کافی خوب است. نوکیا حداکثر روشنایی 400 نیت را برای G21 وعده داده است و ما در واقع کمی بیشتر از آن را اندازه گیری کردیم. با این حال، 437nits برای یک LCD بسیار ضعیف است، و تنها با یک افزایش جزئی در زیر نور شدید، ممکن است در زیر نور خورشید با مشکل مواجه شوید. با این حال، در شرایط محیطی کم‌ تر، کنتراست بسیار بالا را مشاهده خواهید کرد. در Nokia G21 هیچ پشتیبانی HDR وجود ندارد.

برگرفته از وبسایت gsmarena.com

دوربین

نوکیا G21 دارای تنظیمات دوربین نسبتاً هیجان‌ انگیزی است که در راس آن یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی است که دارای دو واحد لنز اضافی اساسی برای نمای نزدیک و تشخیص عمق است. انتظار دیدن تله فوتو در این بازه قیمتی را نداریم، بنابراین عدم وجود آن قابل درک است. اما لنز فوق عریض نیز وجود ندارد، و این کمی تعجب آور است، با توجه به اینکه G20 مانند تقریباً هر تلفنی با این قیمت، این لنز را داشت. دوربین اصلی بر اساس ظاهراً سنسور JN1 سامسونگ ساخته شده است. این لنز از نوع 1/2.76 اینچی با پیکسل‌ های کوچک 0.64 میکرومتر است و دارای دیافراگم f/1.8 و فاصله کانونی که مشخص نیست اما در ناحیه 25-27 میلی متر است. سپس دو دوربین 2 مگاپیکسلی دریافت می کنید، یکی با برچسب “Macro” و دیگری “Depth” و در جلو، یک دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی برای سلفی وجود دارد. دیافراگم آن f/1.8 و فوکوس آن ثابت است.

برگرفته از وبسایت gsmarena.com
نوکیا G21 عکس هایی می گیرد که خیلی عالی نیستند؛ نه به صورت مطلق (که با در نظر گرفتن قیمت آن خوب است)، بلکه در مقایسه با سایر تلفن های هم رده خود . در ادامه نمونه هایی از عکس های ثبت شده با این دوربین ها را قرار می دهیم. با کلیک بر روی عکس میتوانید نمونه با کیفیت اصلی از سایت GSMARENA را مشاهده کنید.
دوربین اصلی 50 مگاپیکسل در روز
دوربین سلفی پرتره
دوربین اصلی در شب و حالت عکاسی در شب
دوربین ماکرو

مشخصات سخت افزار

پردازنده:

نوکیا G21 از چیپست Unisoc T606 استفاده می کند، یک تراشه 12 نانومتری بی ادعا برای پیاده سازی های سطح پایه. این پردازنده دارای یک پردازنده هشت هسته‌ای با پیکربندی 2 هسته A75@1.6GHz و 6 هسته A55@1.6GHz و  همچنین یک پردازنده گرافیکی Mali G57 MP1 است.

حافظه رم و حافظه ذخیره سازی:

گوشی نوکیا جی 21 در سه پیکر بندی 64 گیگابایت با 3 گیگابایت رم، 64 گیگابایت با 4 گیگابایت رم، 128 گیگابایت با 4 گیگابایت رم موجود می باشد.

باتری:

نوکیا عمر باتری 3 روزه را برای G21 با روش آزمایشی خود شامل 5 ساعت استفاده واقعی در روز (بازی، پخش ویدیو، تماس، ارسال اس ام اس، مرور و استفاده از برنامه هایی مانند رسانه های اجتماعی، اخبار، ناوبری و موسیقی» تبلیغ می کند. ) در یک محیط داخلی با تنظیمات “عادی”. در حالی که در آزمایش متفاوت است. بله با این سخت افزار و صفحه نمایش 720P و باتری 5050 میلی آمپری می تواند مانند یک دونده ماراتون باشد. و در واقع، این تقریباً همان چیزی است که ما در آزمایش وبسایت GSMARENA مشاهده کردیم. این آزمایش امتیاز کلی استقامت نوکیا G21 را 126 ساعت نشان داد.

برگرفته از وبسایت gsmarena.com

بنچمارک و توان پردازشی

تست عملکرد نسبت به هم رده های Nokia G21

امتیاز کلی GeekBench 5

Nokia G21
1193
Samsung Galaxy A03s
889
Xiaomi Redmi 10
1294
Samsung Galaxy A22
1372
Xiaomi Redmi Note 10
1599

نکات مثبت:

تست عملکرد نسبت به هم رده های Nokia G21

امتیاز کلی AnTuTu 9

Nokia G21
171299
Samsung Galaxy A03s
101299
Realme 8
357488
Samsung Galaxy A22
165959
Samsung Galaxy A22 5G
223188

نکات منفی:

بیشتر بخوانید