در سال گذشته GT Neo2 عرضه شد که یک گوشی قابل خرید با کیفیت صفحه نمایش عالی، عملکرد خوب، شارژ سریع و عمر باتری طولانی بود. امسال اما GT Neo3 با وجود ویژگی های یک پرچم دار ارائه می شود. شاید یکی از مهم ترین برجستگی های این گوشی بخش شارژ آن باشد. این گوشی در دو نسخه با شارژ 80 واتی و با ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعتی و شارژ 150 واتی ولی با ظرفیت کمتر 4500 میلی آمپر ساعتی که گوشی مورد بررسی ما می باشد. پس حتی اگر مدل گران تر را خریداری نکنید بازهم شارژ سریعی را تجربه خواهید کرد. کمپانی ریلمی وعده 50 درصد شارژ در 5 دقیقه را داده است. برجستگی مهم دیگر این گوشی دوربین اصلی است. که دارای یک سنسور 50 مگاپیکسلی بزرگتر Sony IMX766 نسبت به Realme GT2 و GT2 Pro است. این گوشی دارای یک نمایشگر 6.7 اینچی با پنل AMOLED دارای نرخ نوسازی 120 هرتز، قابلیت +HDR10 و عمق رنگ 10 بیتی است. ویژگی های بارزی که معمولا در پرچم دار ها مشاهده می شوند. ریلمی یک پردازنده اختصاصی برای نمایشگر قرار داده که نرخ نوسازی را کنترل و باعث کاهش مصرف باتری می شود.

در کنار این پیشرفت های چشمگیر GT Neo 3 دیگر به جای اسنپدراگون 870 قدیمی در مدل قبلی از چیپست مدیاتک Dimensity 8100 کارآمدتر و قدرتمندتر استفاده کرده است. باید بدانید که Neo3 یکی از اولین دستگاه هایی است که از چیپست Dimensity 8100 استفاده کرده است. ریل می این چیپست را با یک خنک کننده عالی همراه کرده است تا بتواند کارایی بهتری را ارائه کند. با بررسی این گوشی همراه تیم SGPLUS باشید.
مشخصات موبایل Realme GT Neo3

طراحی و مشخصات ظاهری
طراحی این گوشی آنچنان غریبه نیست؛ زیرا جی تی نئو 3 همان زبان طراحی Realme GT2 و GT2 Pro را دارد. یعنی همان آرگونومی با شکل ثابت قاب بیرون زده دوربین در پشت، محافظ گوریلاگلس 5 در جلو و پنل پشتی پلاستیکی؛ ولی با یک تغییر اساسی؛ آن تغییر وجود پانچ هول کوچک در مرکز جلوی گوشی برای دوربین سلفی است. GT Neo3 با رنگ های فانتزی مشکی(Asphalt Black)، سفید سیلور استون (Sprint White) و آبی لمانز (Nitro Blue) ارائه شده است که ما قصد داریم گزینه نهایی را مورد بررسی قرار دهیم. به نظر ما این گوشی بسیار خوش دست است زیرا هم سبک و هم نازک است. پنل پشتی خمیده است و قاب میانی نیز یک خمیدگی قابل توجهی دارد. قاب دوربین، مستطیلی شکل با لبه های گرد است که از پنل پشت بیرون زده و باعث تکان خوردن گوشی روی سطح صاف می شود. یک نمایشگر نسبتا بزرگ 6.70 اینچی بیشتر قسمت پنل جلویی را فرا گرفته است. لازم به ذکر است که اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر نیز وجود دارد.

در فریم میانی دکمه تنظیم صدا را در سمت چپ می بینیم در حالی که دکمه پاور در سمت راست قرار دارد. بالا و پایین گوشی به صورت صاف با یک فرو رفتگی کوچک طراحی شده است. قسمت بالایی فقط دارای میکروفون کاهش نویز و سه سوراخ برای خروجی بلند گوی دوم است که به عنوان گوشی نیز استفاده می شود. و قسمت پایین، کانکتور USB-C، اسلات سیم کارت دوگانه (بدون اسلات microSD) و چهار سوراخ برای بلند گوی اصلی را در خود جای داده است.
صفحه نمایش
با توجه به نام گوشی می شود متوجه شد که با یک گوشی میان رده طرف هستیم یعنی باید تمامی سخت افزار آن معمولی باشد ولی حد اقل در بخش نمایشگر این چنین نیست. حتی با نگاهی دقیق تر به مشخصات می توانیم بگوییم که در حد گوشی های پرچم دار است. این نمایشگر دارای رزولوشن +FHD یا 1080 در 2412 پیکسل می باشد و دارای نرخ تازه سازی 120 هرتز است. این صفحه نمایش همچنین از استاندارد +HDR10 پشتیبانی می کند و عمق رنگ 10 بیتی دارد. ما در تست روشنایی نمایشگر توانستیم در حالت دستی 466 نیت و در حالت اتوماتیک 796 نیت را ثبت کنیم. این نتیجه بسیار خوب است مخصوصا اینکه به راحتی می توانید در فضای باز و زیر نور خورشید از گوشی استفاده کنید.

دوربین
GT Neo3 دارای همان چیدمان و تنظیمات دوربین GT2 معمولی است. دوربین اصلی دارای یک سنسور بزرگتر و جدیدتر است که اغلب در گوشی های پرچمدار استفاده می شود. سنسور سونی IMX766؛ 50 مگاپیکسلی 1/1.56 اینچ 1.0 میکرومتری با دیافراگم f/1.9 به همراه فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزش گیر اپتیکال تصویر. دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی در پشت لنز f/2.2 با پیکسل های 1/4.0 اینچی 1.12 میکرو متری قرار دارد. دوربین سوم نیز دوربین محبوب میکرو 2 مگاپیکسلی است. دوربین سلفی نیز از یک سنسور 16 مگاپیکسلی، 1/3.09 اینچ 1.0 میکرومتری از لنز f/2.5 استفاده می کند و این تنظیمات را نه تنها در GT2، بلکه در GT2 Pro و Neo2 سال گذشته نیز می توان یافت.

دوربین اصلی در عملکرد نور روز عالی و قابل مقایسه یا هم رده های خودش است. سطح جزئیات در تصاویر بالاست. رنگ ها در Neo3 به طور قابل توجهی زنده تر هستند و محدوده دینامیکی به اندازه کافی گسترده است. در ادامه نمونه هایی از عکس های ثبت شده با این دوربین ها را قرار می دهیم. با کلیک بر روی عکس میتوانید نمونه با کیفیت اصلی از سایت GSMARENA را مشاهده کنید.
مشخصات سخت افزار
پردازنده:
Realme GT Neo3 دارای یکی از جدیدترین چیپست های مدیاتک، Dimensity 8100 است. این چیپست بر اساس تکنولوژی 5 نانومتری ساخته شده است. این پردازنده از معماری قدیمی ARM استفاده می کند. Dimensity 8100 دارای هشت هسته (چهار هسته ی 2.85 گیگاهرتز Cortex-A78 و چهار هسته ی 2.0 گیگاهرتز Cortex-A55) است. پردازنده گرافیکی مورد استفاده برای کارهای گرافیکی Mali-G610 MC6 است، همان GPU مورد استفاده در Dimensity 8000، اما نوید عملکرد 20٪ بهتر را می دهد.
حافظه رم و حافظه ذخیره سازی:
باتری:
همانطور که قبلا اشاره کردیم این گوشی با دو پیکر بندی شارژر 80 واتی با باتری 5000 میلی آمپر ساعتی و شارژر 150 واتی با باتری 4500 میلی آمپر ساعتی موجود است. گوشی مورد بررسی دارای باتری 4500 میلی آمپری است که نتایجی مشابه باتری بزرگتر دارد. با شارژر 150 واتی ریلمی می توانید در عرض 16 دقیقه گوشی را از 0 درصد تا 100 در صد شارژ کنید. بررسی های وبسایت GSMARENA امتیاز مناسب 102 ساعت استقامت را برای Realme GT Neo3 ثبت کرد.

بنچمارک و توان پردازشی
تست عملکرد نسبت به هم رده های Realme GT Neo3
امتیاز کلی GeekBench 5
نکات مثبت:
- صفحه نمایش AMOLED روشن، 120 هرتز، پشتیبانی از +HDR10
- عمر باتری قابل اعتماد
- رکورد شکنی سرعت شارژ (شارژر 150 واتی)
- عملکرد دوربین اصلی خوب، سلفی عالی
- رابط کاربری سریع و قابل تنظیم Realme
تست گرافیک و بازی نسبت به هم رده های Realme GT Neo3
امتیاز AnTuTu 9
نکات منفی:
- بازی ها به سرعت 60 فریم بر ثانیه محدود شده اند
- بدون اسلات کارت microSD، بدون گواهی IP