ردکردن این

آیا “جومانجی : مرحله بعد” صحنه ای متمایز از قسمت های قبلی دارد ؟

به نظر می رسد تسلط همه جانبه دیزنی به این زودی ها پایان نمی یابد با این حال این هفته “جومانجی : مرحله بعد” گوی سبقت باکس آفیس را از “یخ زده 2” می رباید و وقفه مختصری در سلطه دیزنی  ایجاد می کند. بله دیزنی هفته بعد با سینمایی جدید “جنگ ستارگان ” دوباره به راس جدول بازمی گردد ، در این شرایط ما این روزها شاهد اتفاقات متنوعی خواهیم بود.

آخرین فیلم “جومانجی : به جنگل خوش آمدید” در سال 2017 هنگامی که همزمان با اولین آخر هفته فیلم “جنگ ستارگان : آخرین جدای” اکران شد توانست با 400 میلیون دلار در داخل کشور و نزدیک یک بیلیون دلار در کل ، همه گیشه ها را تسخیر کند.

بنابراین با سابقه ای که جومانجی دارد به نظر می رسد اگر اتفاق غیرمنتظره ای نیافتد مدتی توجه ها را به خود جلب کند. اینجا این سوال پیش می آید که آیا “جومانجی : مرحله بعد” اعتبار فیلم های موفق چند ساله گذشته را حفظ می کند یا با صحنه ای ویژه موجب افزایش این اعتبار می شود؟ آیا این فیلم سینمایی گریزی به گذشته می زند یا بین گذشته و آینده حرکت می کند؟

جواب مثبت است این فیلم یک صحنه ویژه دارد که امتیاز آن در برابر فیلم های قبلی است و هیچ امتیاز دیگری در هیچ زمینه ای بیشتر از آن ها ندارد.

از اینجای مقاله به بعد ما سعی می کنیم به این صحنه ویژه بپردازیم .

بعد از این که دور جدیدی از بازی تمام می شود فیلم جومانجی با دوستانی پایان می یابد که در کافه نورا نشسته اند. در ابتدای فیلم ، مادر اسپینر که نقش او را مارین هینک بازی می کند می گوید منتظر کسی است که قرار است بخاری خراب شده در ماههای سرد زمستان را درست کند . با ورود تعمیر کار صحنه ویژه آغاز می شود. او کسی نیست جز لامورن موریس که با کارگردان جیک کسدان در فیلم “دختر جدید” نیز همکاری کرده است.

موریس برای تعمیر بخاری شکسته می آید و به سمت زیر زمین راهنمایی می شود تا تعمیر را آغاز کند . در آنجا کنسول بازی شکسته را می یابد. او خود را مشتاق بازی می بیند بنابراین به سمت کنسول کشیده می شود.

موریس ناپدید می شود و و خود را نشسته در کافه می یابد در حالیکه گله ای شتر مرغ پشت سرش می دود . شتر مرغ ها بخش بزرگی از بازی این بار هستند بنابر این لازم به گفتن نیست که شخصیت موریس ممکن است یک بار دیگر پروتال را باز گشایی کند.

این که آیا “کسدان ” برای شما تصمیم می گیرد که چه اتفاقی بیافتد به آن معناست که می توانیم با وجود باز ماندن انتهای فیلم ، منتظر یک فیلم سوم (یا چهارم ، اگر شما فیلم اصلی جومانجی با بازی رابین ویلیامز را تصور کنید) نیز باشیم .

به نظر من این مسئله سکوی پرشی برای دیدن یک فیلم جالب که انتظار دیدنش را داریم فراهم می نماید در غیر این صورت مطمئنا تمایلی برای دیدن سری های بعدی آن ایجاد نخواهد شد.

“جومانجی: مرحله بعد” با بازی دواین جانسون ، کوین هارت ، جک بلک ، کارن گیلان ، آکوافینا ، دنی دویتو و دنی گلاور این جمعه اکران می شود.  

برچسب
منبع

بیشتر بخوانید

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.