ردکردن این

فیلم «شیطان وجود ندارد» محمد رسول ‌اف در بخش مسابقه جشنواره برلین

فیلم «شیطان وجود ندارد» آخرین و تازه ترین ساخته ی محمد رسول اف می باشد این فیلم در بخش مسابقه هفتادمین  دوره جشنواره فیلم فجر پذیرفته شد و  به عنوان فیلم اختتامیه بخش مسابقه‌ی جشنواره برلین به نمایش در خواهد آمد. مضمون این فیلم حول محور اعدام درباره چهار شخصیت است و از اسامی بازیگران این فیلم خبری در دسترس نمی باشد.

 این فیلم که محصول و ساخته مشترک ایران، آلمان و جمهوری چک است، در بخش مسابقه‌ی اصلی هفتادمین جشنواره فیلم برلین،توسط هیات داوران به ریاست جرمی آیرونز بازیگر مطرح و کهنه‌کار انگلیسی داوری خواهند شد.

این جشنواره از تاریخ بیست فوریه تا اول مارس(یکم تا یازدهم اسفند) برگزار خواهد شد.

محمد رسول اف در کارنامه هنری خود پیش از این فیلم، افتخار حضور در جشنواره کن با آثار ارزشمندی نظیر جزیره آهنی (سال ۱۳۸۳)، به امید دیدار (سال۱۳۹۰)، دستنوشته‌ها نمی‌سوزند (سال ۱۳۹۲) و لرد (سال۱۳۹۵) را دارد. و به کسب موفقیت های بهترین فیلم بخش نوعی نگاه(۲۰۱۷) –فیلم لِرد،  جایزه فدراسیون منتقدان جهانی (۲۰۱۳) برای فیلم دست‌نوشته‌ها نمی‌سوزند، بهترین کارگردانی بخش نوعی نگاه (۲۰۱۱) برای فیلم  به امید دیدار و جایزه منتقدین فرانسیس شاله (۲۰۱۱) مجدد برای فیلم به امید دیدار می باشد. همچنین دارای سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول (۲۰۰۳) فیلم گاگومان و برنده تندیس بهترین فیلم مستند (۲۰۰۲) گاگومان جشن سینمای ایران می باشد.

برچسب
منبع

بیشتر بخوانید

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.